Project in Valenciennes

Scroll

Project in Valenciennes

Dit project in een prachtig modern gerenoveerd herenhuis met binnentuin was een leuke samenwerking tussen soberheid en puurheid.
De klant had inkijk op de bovenste verdieping, maar de prachtig gerenoveerde ramen zijn net het pareltje van het herenhuis. Met onze fameuze 'Squid' hebben we dit opgelost en hier ziet u dan ook dat de puurheid van de vensters volledig vrijwaart zijn gebleven. 

Om te verduisteren hebben we een zwarte velours of 'Poane' voor wij West-Vlamingen geplaatst.

Squid op raam in Valenciennes door Altex
Squid op raam in Valenciennes door Altex
Squid op raam in Valenciennes door Altex
Squid op raam in Valenciennes door Altex
Squid op raam in Valenciennes door Altex
Squid op raam in Valenciennes door Altex
Squid op raam in Valenciennes door Altex
Squid op raam in Valenciennes door Altex
Squid op raam in Valenciennes door Altex