onze aanpak

Samen creëren

Scroll

Wij zijn Altex

Voor een eerste kennismaking schikken wij ons naar uw agenda, dit kan bij U thuis of bij ons in de showroom. Overdag of 's avonds wanneer u thuis bent van uw werk is volledig mogelijk. En dit natuurlijk volledig vrijblijvend. Er staan telkens interieurarchitecten en adviseurs klaar om u in te lichten over verschillende trends. En wanneer het u past, geven we het gepaste advies in uw woonst met een complete offerte van jouw wensen.  

Advies en offerte

Advies geven is onze leidraad, we leggen 30 jaar ervaring in de ring. Samen met U creëren wij een strak, gezellig en functionele oplossing voor uw raamdecoratie. Op basis van uw woonst of plannen stellen wij een totaalproject op. Dit volledig vrijblijvend en volledig in de lijn van uw woonst en smaak. Met onze stalenhangers komen we bij U en zorgen voor een de perfect passende stof. 

Wij volgen alle nieuwe trends op en passen deze toe in uw woning.  

Productie

Met alle gegevens uit de opmeting kunnen onze ervaren stiksters aan de slag. Alleen of in samenwerking met externe partners wanneer de opdracht erom vraagt. Zin voor detail, vakmanschap en beroepstrots is hun drijfveer, technologie hun bondgenoot. Eén voor één krijgen alle onderdelen vorm die straks je nieuwe leefomgeving bepalen.

Plaatsing

Op plaatsers Jean en Wim kunnen we rekenen. Hun ervaring zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Voor je het goed en wel beseft, is de oplevering een feit en kun je genieten van je nieuwe interieur. Indien er iets niet volledig in orde is, nemen de plaatsers het terug mee om dit in ons confectieatelier aan te passen.