Kom langs op de inspiratiedagen bij Altex

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei openen wij onze deuren en kan je er ons uitgebreid aanbod aan raamdecoratie ontdekken. Bovendien presenteren we trots onze gloednieuwe Altex Home collectie, met boxsprings, dekbedovertreksets en matrassen. Kom langs en laat je inspireren!

Meer info

Raamdecoratie
op maat

Stijlvol, praktisch en van de beste kwaliteit. Dat is waar de raamdecoratie op maat van Altex voor staat. Linnen gordijnen, houten lamellen of Squid folie? Je rekent sowieso op zorgvuldig uitgevoerd maatwerk. Vanuit de visie van ervaren interieurarchitecten en door de handen van gepassioneerde stiksters. Millimeternauwkeurig en heerlijk duurzaam. Met een boost voor je binneninrichting als resultaat.

Puur maatwerk

Bij Altex geloven we niet in standaard textielproducten. Omdat elk project om pasklare afwerking vraagt.

Persoonlijk advies

Een ontwerp vertrekt vanuit de wensen, dromen en stijl van de klant. Persoonlijk advies als stevige basis voor inspirerende realisaties.

100% Belgisch

Van hoogwaardige stoffen tot betrouwbare stikmachines en medewerkers: Altex is op en top Belgisch. En daar zijn we trots op.

35 jaar ervaring

Na 35 jaar in de sector kent Altex alle kneepjes – en steken – van het vak. Tonnen aan ervaring voor jouw project.

Raamdecoratie in al zijn facetten

Raamdecoratie kent veel vormen en stijlen. Dat vertaalt zich in eindeloze mogelijkheden voor een persoonlijke touch. Bij Altex vind je alle mogelijkheden onder 1 dak.
 

Laat je inspireren

Moderne zwarte lamellen voor een strakke woonkamer of warme accenten met linnen gordijnen. Voor elk interieur is er passende oplossing. Met interieurgevoel en oog voor detail tilt raamdecoratie je interieur naar een hoger niveau. Laat je alvast inspireren door deze realisaties.