Raamdecoratie
op maat

Stijlvol, praktisch en van de beste kwaliteit. Dat is waar de raamdecoratie op maat van Altex voor staat. Linnen gordijnen, houten lamellen of Squid folie? Je rekent sowieso op zorgvuldig uitgevoerd maatwerk. Vanuit de visie van ervaren interieurarchitecten en door de handen van gepassioneerde stiksters. Millimeternauwkeurig en heerlijk duurzaam. Met een boost voor je binneninrichting als resultaat.

Puur maatwerk

Bij Altex geloven we niet in standaard textielproducten. Omdat elk project om pasklare afwerking vraagt.

Persoonlijk advies

Een ontwerp vertrekt vanuit de wensen, dromen en stijl van de klant. Persoonlijk advies als stevige basis voor inspirerende realisaties.

100% Belgisch

Van hoogwaardige stoffen tot betrouwbare stikmachines en medewerkers: Altex is op en top Belgisch. En daar zijn we trots op.

35 jaar ervaring

Na 35 jaar in de sector kent Altex alle kneepjes – en steken – van het vak. Tonnen aan ervaring voor jouw project.

Raamdecoratie in al zijn facetten

Raamdecoratie kent veel vormen en stijlen. Dat vertaalt zich in eindeloze mogelijkheden voor een persoonlijke touch. Bij Altex vind je alle mogelijkheden onder 1 dak.
 

Laat je inspireren

Moderne zwarte lamellen voor een strakke woonkamer of warme accenten met linnen gordijnen. Voor elk interieur is er passende oplossing. Met interieurgevoel en oog voor detail tilt raamdecoratie je interieur naar een hoger niveau. Laat je alvast inspireren door deze realisaties.

Altex Raamdecoratie, jouw partner voor raamdecoratie op maat

Of je nu op zoek bent naar raamdecoratie in West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, of ergens anders in het prachtige België, wij zijn er om je te voorzien van hoogwaardige raamdecoratie die perfect past bij jouw stijl en behoeften. Ook voorzien wij u van gratis advies voor raamdecoratie in Frankrijk of Wallonië.

Bij Altex begrijpen we dat elk huis zijn eigen unieke uitstraling heeft, daarom bieden we een breed scala aan raamdecoratie opties, van gordijnen op maat in Antwerpen tot raamdecoratie in Limburg, van shutters tot rolgordijnen op maat en nog veel meer. Onze producten worden met zorg vervaardigd en op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten bij de afmetingen en esthetiek van jouw ramen.

Of je nu op zoek bent naar raamdecoratie en advies in een appartement aan de kust, gemotoriseerde raamdecoratie in Leuven, of Squid raamfolie voor in een villa in Knokke, Altex heeft alles wat je nodig hebt om je ramen te transformeren tot prachtige eyecatchers. Onze ervaren vakmensen staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte raamdecoratie die past bij jouw smaak, budget en levensstijl. Daarnaast staat ook in voor de professionele plaatsing van uw raamdecoratie op maat.

Ontdek vandaag nog de eindeloze mogelijkheden van raamdecoratie bij Altex en geef je huis de finishing touch die het verdient. Altex Raamdecoratie - waar stijl en kwaliteit samenkomen om jouw huis om te toveren tot een oase van elegantie en comfort.