Raamdecoratie op maat: gordijnen en lamellen
 

Scroll

Belgische producent en verdeler

Altex Raamdecoratie is een Belgische producent en verdeler van raamdecoratie op maat voor particulieren en professionelen. Als familiebedrijf met +30 jaar ervaring en interne binnenhuisarchitecten bieden we uitgebreid advies op maat. We garanderen kwalitatief vakmanschap dankzij onze ruime voorraad stoffen die door onze eigen textielverwerkers met zorg gestikt worden. Daarnaast kan u op ons rekenen voor een vlotte plaatsing van uw gordijnen of raamdecoratie.

Van nieuwbouw tot renovatie: Altex Raamdecoratie maakt van uw huis een gezellige thuis.

 

Waarom Altex?

Architectuur Created with Sketch Beta.

Meer dan 30 jaar ervaring

Altex raamdecoratie heeft meer als 30 jaar ervaring. We werken zowel voor de particuliere markt als de professionele markt.

Meer dan 30 jaar ervaring

Architectuur Created with Sketch Beta.

Grootste particuliere fabrikant van België.

Bij Altex koop je rechtstreeks aan de fabrikant. We hebben een ruime voorraad aan stoffen waardoor we snel kunnen leveren. Ons team van gespecialiseerde textielverwerkers zorgt dagdagelijks voor de  productie van onze gordijnen. Altex staat garant voor kwaliteit, met een Belgische productie. Raambekleding voor kleine en grote ramen of volledig op maat. 

Grootste particuliere fabrikant van België.

Architectuur Created with Sketch Beta.

Betaalbaar

Budget is een belangrijke factor in het totale bouw- of verbouwproces. Bij Altex koop je rechtstreeks aan de fabrikant waardoor de prijzen gemiddeld 20 à 25% lager liggen op alle overgordijnen. Contacteer één van onze binnenhuisarchitecten voor een gratis advies op maat. 

 

Betaalbaar

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje naar onze realisaties, en laat je inspireren…