Vouwgordijnen

De praktische voordelen van gordijnen op maat met een typische uitstraling: het koordsysteem geeft vouwgordijnen hun bijzondere look. De stof ontplooit zich in horizontale stroken. Het dessin, de afwerking en je interieurstijl bepalen welk effect je vouwgordijnen hebben op de ruimte.

Voor elke stijl bestaan passende vouwgordijnen. Zie je door de bomen het bos niet? Geen nood. De interieurstylisten van Altex helpen je kiezen. Van type stof tot technische elementen. Zodat het eindresultaat je binnenhuisinrichting naar een hoger niveau tilt.

Landelijke vouwgordijnen
Beige vouwgordijn
Wit transparante vouwgordijnen
Beige vouwgordijn
Bruin transparante vouwgordijnen
Geel transparante vouwgordijnen
Beige vouwgordijn

Lichtdoorlatende of verduisterende vouwgordijnen

De gordijntechniek is één ding, maar natuurlijk bepaalt vooral de stofkeuze welke kwaliteiten je vouwgordijnen hebben. Voor je woonkamer ga je wellicht voor een transparante stof, terwijl je op de slaapkamers net vouwgordijnen wilt die verduisterend werken. Hoe dan ook krijg je er een gezelligheidsfactor bij.

Met of zonder baleinen

Een klassiek vouwgordijn heeft op regelmatige afstand ingestikte baleinen. Dit zijn staafjes uit aluminium of glasvezel die ervoor zorgen dat je gordijn zich mooi opvouwt. Onderaan komt nog een verzwaring die de stof helemaal strak houdt. 

In doorgedreven maatwerk zijn geen beperkingen. Wil je dus net voor een nonchalante look gaan? Dan laten we de baleinen weg, zodat de stof lekker doorzakt tussen de optrekkoorden in.
 

Vouwgordijnen kopen?

Doe beroep op het ervaren team van Altex.

Vraag een offerte aan