Passie voor spraakmakende raamdecoratie

Kwalitatieve raamdecoratie combineert een duurzaam karakter met praktische troeven. Maar nog meer dan dat maakt Altex het verschil met sterk design en doorgedreven maatwerk. Zo tillen we interieurs naar een hoger niveau.

Van stikmachine tot volwaardig atelier

In 1985 richt Johan Desmedt Altex op. Zijn missie? Raamdecoratie naar een hoger niveau tillen. Hij begint in zijn eigen woonkamer, met amper 1 stikmachine. Vandaag heeft Altex een volwaardig atelier met 40 stikmachines en 14 stiksters. Met Peter Desmedt leidt de tweede generatie het bedrijf vanuit een diepgewortelde liefde voor maatwerk.

Oude singer stikmachine

100% Belgisch

Alle gordijnen van Altex krijgen vorm in ons eigen atelier. Belgische stiksters voeren er de ontwerpen nauwgezet uit. Met hoogwaardige stoffen, zo vaak mogelijk van eigen makelij. De natuurlijke look van linnen, zonder de broosheid. Hoge kwaliteit, aangename touch, optimale wasbaarheid en kleurechtheid. Zo bieden we echt Belgisch maatwerk. Met de bijhorende kwaliteitsbelofte.

Close-up stikmachine

Een wereld vol mogelijkheden

De naam Altex komt van ‘all textiles’. We verwerken alle soorten textiel tot luxueuze en hoogwaardige raamdecoratie. Van strak modern tot warm landelijk: voor elke thuis is er een passende oplossing. Onze interieurstylisten zetten je ideeën om in een ontwerp, dat vervolgens nauwgezet vorm krijgt in het atelier. 

Stoffen door elkaar

Trots op onze producten

Onze mensen zijn trots op hun werk. We ontvangen je dan ook graag in onze showroom in Sint-Eloois-Winkel om onze liefde voor hoogwaardige materialen en esthetische meerwaarde te delen. Je ontdekt er de mogelijkheden voor jouw project.

 

Maak een afspraak

Nieuw gebouw Altex