Squid

Squid combineert het gemak van plakgordijnen met de klasse van textiel raamdecoratie. De innovatieve weeftechniek en lijmontwikkeling van Squid is een ware revolutie in raambekleding. Dat biedt ook voor jouw interieur creatieve mogelijkheden.

Squid is een transparante, zelfklevende stof voor raambekleding. De folie beschermt inkijk van buitenaf, terwijl je van binnen naar buiten vrij zicht behoudt. Door de verschillende tinten en de vrije snijmogelijkheden is het Squid raamtextiel geschikt voor elke glaspartij.

Squid kleefgordijn
Squid raamfolie
Squid raamfolie
Squid raamfolie
Squid raamfolie
Squid raamfolie
Squid raamfolie
Squid raamfolie
Squid raamfolie
Squid raamfolie

Raamfolie to the next level

Waar standaard raamfolie vaak een beperkte klasse uitstraalt, brengt Squid stijlvol textiel binnen in dit concept. Het minimalistische karakter blendt in elke interieurstijl. De natuurlijke uitstraling van Squid is bovendien beschikbaar in 6 kleuren:

  • chalk: neutrale tint voor moderne interieurs
  • bone: gebroken wit voor een verfijnd resultaat
  • oak: getaande kleur voor een rustieke sfeer
  • ash: een industriële look voor moderne ruimtes
  • rock: sterke textuur voor intieme, donkere atmosfeer
  • coal: donkere tint voor decoratieve doeleinden

Squid folie als zonwering

Squid houdt een deel van de zonnewarmte buiten. Daarmee is het, naast een fijn alternatief voor gordijnen of lamellen, ook een zonwerende oplossing voor je raamdecoratie. De zonwerende kwaliteit hangt af van de kleur. Je Squid raamtextiel weerkaatst 25 tot 36% van de zonnewarmte, met een drietal graden winst op de gevoelstemperatuur binnenin als resultaat.

Contacteer ons voor meer info over de mogelijkheden van Squid.

Neem contact met ons op.