Een brede waaier aan raamdecoratie

Zoveel persoonlijkheden, zoveel woonstijlen. En woon- of werkcomfort gaat uiteraard verder dan het esthetische. De passende raamdecoratie zet dagelijkse noden om in praktische voordelen. Zonwerend of geluiddempend? Of puur esthetisch? Alles kan. Met maatwerk in alle types raamdecoratie heeft Altex de perfecte aanvulling voor elk project.

 • Witte transparante schuifgordijnen.

  Gordijnen op maat

  Een klassiek gordijnsysteem leidt door maatwerk tot verrassende resultaten. Ook met schuifgordijnen zijn je mogelijkheden eindeloos.

  Meer informatie
 • Lamellen

  Lamellen

  Verticale lamellen of horizontale lamellen, strak modern of landelijk in hout. Met lamellen op maat van jouw project krijgt het interieur op slag meer uitstraling.

  Meer informatie
 • Landelijke vouwgordijnen

  Vouwgordijnen

  De horizontale plooien in de stof typeren vouwgordijnen. Bij het optrekken wordt de gordijnstof gevouwen. De praktische eigenschappen van je gordijnstof – en dus van je gordijnen – kies je uiteraard zelf.

  Meer informatie
 • Witte verduisterende rolgordijnen

  Rolgordijnen

  Eenvoudig naar beneden getrokken als het nodig is, maximaal uit het zicht op andere momenten. Rolgordijnen zijn eenvoudig in gebruik en blenden in het interieur, of het nu modern of landelijk is.

  Meer informatie
 • Squid kleefgordijn

  Squid

  Stijlvolle raamfolie van textiel. Dat is Squid. Een innovatieve raamdecoratie met heel wat mogelijkheden en een duurzaam resultaat.

  Meer informatie
 • Gemotoriseerde schuifgordijnen

  Gemotoriseerde raamdecoratie

  Gordijnen open en dicht schuiven, rolgordijnen op en neer doen of je lamellen draaien tot precies de juiste lichtinval. Het kan natuurlijk manueel. Ga je voor maximaal gemak? Dan voorziet Altex met plezier de elektrische bediening van je raamdecoratie op maat.

  Meer informatie