Lamellen

Horizontale of verticale lamellen op maat? Ze vormen een meerwaarde voor elk interieur. In aluminium voor een strak resultaat, houten lamellen met landelijke charme of exemplaren in textiel voor een extra huiselijk gevoel. Alles kan.

Lamellen en jaloezieën worden als term vaak dooreen gebruikt. Algemeen genomen zijn lamellen verticaal en jaloezieën horizontaal. Toch wordt er ook over horizontale lamellen gesproken. Voor het gemak vatten we dit bij Altex allemaal onder de term lamellen. Met honderd procent maatwerk als garantie.

Lamellen
Zwarte houten lamellen
Zwarte aluminium lamellen
Witte houten lamellen
Zwarte aluminium lamellen
Zwarte aluminium lamellen
Witte houten lamellen
Zwarte aluminium lamellen
Witte aluminium lamellen in moderne badkamer
Zwarte aluminium lamellen in moderne badkamer

Een breed spectrum tussen open en gesloten

Lamellen als raamdecoratie schenken je ongekende flexibiliteit. Je zet ze open, dicht of eender wat tussenin. Door ze bijvoorbeeld halfopen te zetten, kies je precies zelf hoeveel lichtinval en inkijk van buitenaf er is. Kortom: een eenvoudig en onderhoudsvriendelijk interieurelement dat je privacy waarborgt.

Private label voor aluminium lamellen

Als voortrekker die altijd voor de hoogste kwaliteit gaat, ontwikkelde Altex een eigen systeem voor aluminium lamellen. Ze hebben een perfecte steellook. Ideaal voor moderne en strakke interieurs. Ook de ladderband van 39mm breedte is een eigen ontwikkeling. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat.
 

De charme van houten lamellen

Ga je voor meer karakter? Dan zijn houten lamellen een goede keuze. Ze ogen zwaarder dan aluminium lamellen en hebben een warme uitstraling. Sta je open voor iets verrassends? Ontdek dan de kracht van bamboe lamellen of het strakke accent van zwarte houten lamellen.

Ga voor lamellen op maat van je woonstijl.

Offerte aanvragen