Rolgordijnen

Van transparante rolgordijnen in een neutrale stof tot een accent in een ruimte: met rolgordijnen kies je voor esthetiek met praktische voordelen. Niet toevallig is het een van de meest populaire soorten raamdecoratie. Met uiteenlopende mogelijkheden voor elke woonstijl.

Een rolgordijn – hoe kan het ook anders – kan je oprollen. Je trekt ze omhoog of laat ze zakken met een koord. Bij Altex staan we natuurlijk niet stil. In functie van maximaal comfort bieden we ook elektrische rolgordijnen op maat aan. Zo beantwoorden we helemaal aan je individuele wensen en noden. Van ontwerp tot bediening.
 

Witte verduisterende rolgordijnen
Transparant wit rolgordijn
Verduisterend wit rolgordijn
Verduisterend rolgordijn
Transparant wit rolgordijn
Verduisterend wit rolgordijn
Verduisterend rolgordijn
Verduisterend wit rolgordijn

Keuze van de stof

Het ontwerp en de productie van je rolgordijnen op maat begint bij het kiezen van de stof. Je maakt er een stijlstatement mee en bepaalt meteen ook welke extra troeven je in huis haalt. Afhankelijk van de materialen ga je voor

  • verduisterende rolgordijnen
  • lichtdoorlatende rolgordijnen
  • transparante rolgordijnen
  • thermische rolgordijnen
  • duo rolgordijnen
  • rolgordijnen met motief

Rolgordijnen voor flexibele privacy

Welk type rolgordijnen je ook laat installeren, je bent meester over je eigen privacy. Je laat ze helemaal omhoog, doet ze volledig neer of kiest iets tussenin. Zo bepaal je eenvoudig zelf hoeveel inkijk er in je woning of kantoor is, dankzij je rolgordijnen op maat. Manueel of gemotoriseerd. 

Een aangenaam binnenklimaat

Rolgordijnen creëren niet alleen figuurlijk een warme thuis, ze helpen ook letterlijk de temperaturen binnenshuis aangenaam te houden. Thermische rolgordijnen houden in de winter de kou en in de zomer de warmte binnen. Zodat jij heerlijk kan relaxen.

Speelt Altex de hoofdrol in jouw raamdecoratie?

Vraag meer info