Stijlvol besparen met isolerende gordijnen

Sommige interieurkeuzes hebben een grote impact op je dagelijks leven. Met een thermisch gordijn aan je voordeur of isolerende raamdecoratie aan je ramen hou je de warmte stijlvol en efficiënt binnen. Kortom, aangenaam wonen zonder energie te verspillen. En met de huidige energieprijzen maakt dat al snel een groot verschil.

Nieuwe collectie stoffen met geïntegreerde voering

Altex innoveert en optimaliseert. De nieuwe collectie stoffen met geïntegreerde voering is hiervan een mooi bewijs. De thermische voering voor gordijnen is al meteen in deze stoffen geïntegreerd. Het maakt ze niet enkel isolerend, maar ook goedkoper dan standaard gevoerde gordijnen. Dat is een win-win.

Isolerende schuifgordijnen van Altex Raamdecoratie

Voor ramen en deuren

Uiteraard zorgen isolerende gordijnen aan je ramen voor een verschil op de warmte in huis. Zeker als je dunnere of minder isolerende beglazing hebt. Maar er zijn ook andere nuttige toepassingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een thermisch gordijn aan de voordeur? Bij het binnen- of buitenlopen dringt minder koude binnen. Zo vermijd je tocht en hou je de temperatuur binnen onder controle.

Een isolerend gordijn als scheidingswand

Heb je multifunctionele ruimtes in huis of in je bedrijfsgebouw? Hoeven sommige kamers niet altijd volledig verwarmd te worden? De oplossing…? Voeg een isolerend gordijn toe als scheidingswand. Schuif het gordijn simpelweg dicht om slechts een deel van de ruimte te verwarmen. Met een aanzienlijk lager verbruik als resultaat.

Meer weten over onze isolerende raamdecoratie?

Neem snel contact op