Wat zijn wave gordijnen?

Wave gordijnen zijn een vrij nieuwe vorm van klassieke schuifgordijnen. De innovatieve confectiewijze zorgt voor mooie, gelijkmatige golven aan de bovenkant van je gordijnen op maat. Uiteraard maakt Altex je wave gordijnen met plezier.

De gelijkmatige golven in een wave gordijn komen er natuurlijk niet zomaar. De stof is opgehangen aan een koord met zogenaamde waverunners, met telkens een gelijke tussenafstand (gewoonlijk 6 of 8 centimeter). 

De volle en diepe golfbeweging leent zich perfect voor een kamerhoge uitvoering. Diepe, warme kleuren zorgen meteen voor extra gezelligheid. Met minutieus maatwerk haal je het maximale effect uit je wave gordijnen.

Schuifgordijnen met de Wave-plooi

De voordelen van wave gordijnen

In principe kan je alle soorten stof kiezen om wave gordijnen van te laten maken. Als je voor een vertrouwde confectiepartner kiest, krijg je uiteraard persoonlijk stijladvies om de goede keuze te maken. Ook qua rails heb je een ruim assortiment. Een zee aan mogelijkheden dus.

Dankzij de montage op rails schuiven wave schuifgordijnen altijd soepel open en dicht. Dat kan uiteraard ook gemotoriseerd. Zo combineer je de uitstraling van de gelijkmatige golfbeweging met het gemak van elektrische gordijnen.
 

Meesurfen op de golven van onze innovatiedrang?

Contacteer ons voor je wave gordijnen op maat.

Contacteer ons